Home  Contact gegevens  Overzicht tekening  Kamer 1  Kamer 2  Kamer 3 
Kamer 4  Kamer 5  Kamer 6  Kamer 7  Kamer 8  Foto`s van Tuin Nieuwe Tuin Ontwerp
Kamerverhuur De Biezen
Biezenweg 7 5491 SH Sint Oedenrode
Noord Brabant Nederland
Overzicht van Kamer
8 Interesse? Bel Kamer Verhuur De Biezen Sint Oedenrode : 06-26 93 95 79 of 0413-473939
Hospita verhuur
BIEZENWEG 7 Sint Oedenrode buitengebied voor een persoon Euro  per maand
inclusief voorschot servicekosten,gas,water en elektriciteit
Kamers worden verhuurd met vloerbedekking, gordijnen, adsl + onbeperkt internetten en
sataliet televisie ( gebruik decoder inbegrepen + setopbox abonnement )
( Meer dan 500 zenders te ontvangen ).
Prachtige ruime kamer huren in een nieuwbouw semibungalow gelegen op een rustige en groene omgeving in het buitengebied van Sint Oedenrode op 4 km afstand van het centrum van Sint Oedenrode. In de omgeving van :  Eindhoven, Den Bosch, Veghel, Schijndel, Boxtel, Liempde, Son, Nijnsel, Boskant, Olland. Binnen enkele minuten bereikt u de snelweg richting Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.De kamer wordt gestoffeerd opgeleverd en zijn voorzien van vloerbedekking, gordijnen
, adsl + onbeperkt internetten,  satalliet televisie ( gebruik decoder inbegrepen + setopbox abonnement, meer dan 500 zenders te ontvangen ).
en een wastafel. In het huis is een toilet en een douche aanwezig. De gezamenlijke keuken is voorzien van vier koelkasten, combi-magnetron, eierkoker, broodrooster/tosti-ijzer, koffiezetapparaat, waterkoker, senseo koffiezetapparaat en vaatwasser. De gezamenlijke voorzieningen (hallen, wc, douche en keuken ) worden dagelijks schoongemaakt en moeten worden gedeeld met zeven andere kamers in de woning. Er kan in de gezamenlijke keuken worden gekookt in de combi-magnetron. Er is een grote gezamenlijke tuin waar ook gebruik van gemaakt kan worden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en een aparte fietsenstalling. De kamers zijn optimaal geļsoleerd dus lekker warm in de winter en koel in de zomer. De temperatuur wordt in elke kamer door de computer geregeld en is 21 graden. s`Nachts wordt de temperatuur door de computer op minimaal 18 graden gehouden.
Elke kamer is voorzien van een Lucht Ionisator, deze zorgt voor frisse lucht in uw kamer, doordat de lucht wordt verrijkt met zuurstofionen. Bovendien worden sigarettenrook, etensgeuren, stof en pollen geneutraliseerd.

Interesse? Bel Kamer Verhuur De Biezen Sint Oedenrode : 0413 - 47 39 39


 

 

Site map Disclaimer Copyright © 1998 - 2010 Fam. Vervoort (Kamerverhuur De Biezen)
Biezenweg 7 5491 SH Sint Oedenrode Noord Brabant Nederland

updatedatum:  14.04.2012